1-677-124-44227
info@your business.com
184 Main Collins Street
Follow us on instagram

Menukaart

DAGMENU (Vraag de bediening naar het dagaanbod)

MENU SIMPATICO, A DUE PORTATE | 36.50

2 gangenmenu (voorgerecht en hoofdgerecht)

MENU ESCLUSIVO, A TRE PORTATE | 44.50

3 gangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht)

ZUPPA - SOEP

BOUILLABAISSE CASTELLO NUOVO | 14.50

Rijk gevulde Vissoep | Cantina Inspiratie naar een Middellandse zee bries | Geroosterd brood | Geraspte oude kaas

ANTIPASTI - VOORGERECHTEN

SPECIALITA: ANTIPASTO CANTINA ESCLUSIVO (*) | 17.50 p.p.

Een selectie van Italiaanse voorgerechten: Vis | Vlees | Kazen | Seizoensgroenten | Fruit

COCKTAIL | ZERO ZERO SETTE “BOND’’ | 17.50

“Shaken Not Stirred”: coquille | Stellendamse garnalen | Scampi | Groene Olijf |Martini cocktailsaus

THE FLYING DUTCHMAN | “POLPO AL VINO ROSSO” | 12.50

Octopus | Gereduceerde rode wijn | Toscaanse specerijen | Roskoff ui | Sepia emulsie

VITELLO “ROBERT DE NIRO” | 16.50

Blanke kalfslende | Zonnetomaat gel | Yellowvintonijn | Bok-Choi salade | Gekarameliseerde kappertjes

CANNELLONI | FRESCA “SCANDINÀVA” | 15.50

Koude cannelloni | Geplukt zalmrugstuk | Ciambella hartige citroen cake | Marokkaanse citroen gel

BRUSCHETTA PAPADUM | “UPGRADE DI MANZO” | 16.50

Ronde Bruschetta | Papadum | Ossenhaas Black Angus dungesneden | Gedroogde troskerstomaat | Ras El Hanoud | Pijnboompitten

THE ART IN SHOCK | CARCIOFO “ROYALE” (*) | 14.50 p.p.

Hele artisjok | Basilicum | Robiola kaas | Gegrilde Roseval aardappel casave krokant | Romesco |
Gerookte amandel | Groene mosterd

TARTUFO CON BUFALA | “TRIFOLATI” | 16.50

Italiaanse truffel | Buffel mozzarella | Bospaddestoelen tartaar | Witte quinoa taboule | Tahini vinaigrette | Kroepoek 

PASTA FATTA IN CASA - PASTA

SPECIALITA’: “PASTA FLAMBATA” AL PARMIGIANO (*) | 24.50 p.p.

Bereid in een groot parmezaans wiel | Huisgemaakte spaghetti | Sherry tomaat | Spinazie | Porcini | Verse zwarte truffel  

*mocht u op het terras zitten dan wordt dit gerecht voor u in de keuken bereid.

BOTTARGA NARA | “CARBONARA” NUOVO STILE OID | 23.50

Gedroogde tonijn Kuit | Huisgemaakte tarwe pasta | Parmezaan-eigeel | Knoflook | Zwarte peper | Vanille gras

DELLA CANTINA | “ALLO ASTICE” | 27.50 p.p.

Huisgemmaakte linguine pasta | 600 Gram canadese kreeft | Zeevruchten | Kreeftensaus | Troskerstomaat

SPAGHETTI ALLO SCOGLIO | 24.50

Huisgemaakte spaghetti | Zeevruchten | Aroma van schaaldieren

TORTELLI DI FARAONA | “ZUCCA” | 24.50

Grote huisgemaakte tortellini’s | Parelhoen | Fles pompoen | Amaretto | Courgette

RAVIOLI | TRE VOLTE “AGNELLO” | 22.50

Huisgemaakte Ravioli | Lamsgehakt | Lamshaasjes | Lamsjus | Mandarijn | Kaneel | Zwarte knoflook

TAGLIATELLE AL TARTUFO | “IL NOSTRO ORGOGLIO” | 23.50

Huisgemaakte tagliatelle naar Umbria stijl | Gekonfijte zwarte truffel | Jonge spinazie | Truffel aroma | Mini wilde rucola 

FRUTTI DI MARE - FRUITS DE MER

SPECIALITA: SCALA, IL SENTIERO DEGLI DEI DAL MARE, FRUTTI DI MARE (*) | 47.50 p.p.

Mosselen | Vongole | Scheermessen | Gamba | Scampi | Wulkjes | Zeekraal | Lamsoor | Kokkels | Stellendamse garnalen |
Sauzen| Citrus vruchten | Guacamole | Humus met zalm caviaar | Geroosterde plak pomodoro tramezzinobrood

SUPPLEMENTO DI FRUTTI DI MARE | 22.50

1/2 kreeft

SUPPLEMENTO DI FRUTTI DI MARE | 3.50

1 Zeeuwse oester

SUPPLEMENTO DI FRUTTI DI MARE | 36.00

1/2 Kingcrab 160 gram

SECONDI PIATTI - HOOFDGERECHTEN

SPECIALITA: “BISTECCA” ALLA FIORENTINA | 800 grammi (*) | 28.50 p.p.

21 Daagse rijping | Gedroogde runderribstuk | 800 Gram | Seizoen garnituur

CAPESANTE AL COCCO AFFUMICATO | MANGO “PICCANTE” | 29.50

Coquilles | Schuimige kokosnoot | Rijpe mango | Noedels | Rode peper | Oriëntaalse fijne groenten | Koriander

SOGLIOLA “GRANDE” | CON RISO CAMARGUE “FRANCESE” | 44.50

Grote zeetong | 600 Gram | Krokant gebakken rugspek | Seizoen groentes | Groenten als tagliatelle | Pinot Grigio Saus

REGNO DEL MARE | CODA DI ROSPO “SUMAC’’ | 28.50

Zeeduivelstaart | Gamba vulling | Sepia emulsie | Jappanse groene thee | Botersaus | Sumac kruiden

SALMONE “FERARRI TESTAROSSA” | BARBABIETOLA | 23.00

Zalmrugstukfilet | Rode Bieten marinade | Krokant | Bulgur risotto | Mascarpone Spumante saus | Vanille cress

OSSOBUCO | CATWALK “MILANO” | 26.50

Kalfsschenkel | Mergpijpje | Langzaam gegaard buikspek | Bataat- saffraan puree | Romige kalfs- pomodori saus

FILETTO DI MANZO | “ROSSINI’’ LA CANTINA | 29.50

Roodbont ossenhaas 200 Gram | Kruiden Toast | Bresaola | Aardappel Churro | Runderjus met Likeur 43

Eendenlever p.p. 6,50 extra

MELANZANE ALLA PARMIGIANA | 21.50

Chef’s creatie Van “Parmigiana di Melanzana” Krokante cocottes | Aubergine| Parmezaan| Tomaat | Crème van Basilicum 

DOLCI - NAGERECHTEN

SPECIALITA: ‘TIRAMISU’ GOLDEN SERIE “VERO” | 9.50

Koffie Vero | Gouden boterspray | Cantuccini | Tia Maria | Bleuberrie | Roodfruit | Krokante koek | Roomijs

SPECIALITA: COPPA DI DAVID | 11.50

Hazelnotenijs | Frangelico koffie likeur | Cantuccini | Gezoet geslagen room

PICCOLI HAMBURGER AL CIOCCOLATO “DOLCE” | 9.00

Chocolade mousse | Mini Macaron burger | Tamarillo ketchup Aardbeien in Frangelico

MONTE SCROPPINO | 12.50

Verfrissende ijskoude spoom | Vodka | Prosecco | Limoensorbetijs

CIOCCOLAVA BIANCO | “STILE VESUVIO” | 11.50

Witte choco lava cake | Roodfruit | Pepertje | Gel van mandarijn | Kletskop kruimels

SELEZIONE DI FORMAGGI STAGIONATI | 15.50

4 Rijpe stukjes Italiaanse kaas | Appelstroop | Honing | Mostarda

GELATO BAMBINO | 8.50

Twee bolletjes ijs naar keuze | Fruit | Slagroom

DI LENARDO, PASS THE COOKIES 2014 | 5.00

Fruitig diep gouden kleur met de parfum van acacia | Noten | Vanille en honing (Dessert wijn)

Heeft u allergieën en of dieet wensen, laat het ons weten. Ook serveren
wij gluten vrije pasta.

*= voor 2 personen = vegetarisch

Reserveren